Esmiley login

eSmiley – Digital food safety and food waste management

eSmiley makes it easy to reduce food waste and manage food safety procedures in professional kitchens.

egenkontrol – eSmiley

eSmiley

Velkommen til eSmiley support | +45 7026 5555 · Egenkontrol Mobilapp · Egenkontrol PC · Egenkontrol Tablet · FoodWaste · Sensor · APV (Arbejdspladsvurdering).

eSmiley A/S – Supportsite

Få skræddersyede kurser i fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og madspild, som er tilpasset jeres produktion, hygiejneforhold og arbejdsprocesser. eSmiley har …

De mest almindelige spørgsmål vi hører i eSmiley supporten.

Basiskursus i Fødevarehygiejne – eSmiley – Finduddannelse.dk

Tag et basiskursus i Fødevarehygiejne nu | eSmiley

Esmiley global, København S. 671 likes. Better food safety, less food waste.

Dette basis kursus i fødevarehygiejne. Til dig, som arbejder med simpel håndtering af fødevarer. Eks kogning og stegning af pølser og bake off. Læs mere her!

Esmiley global – Facebook

Vi sætter nye standarder for vikarbureauer ved at tilbyde mandskab i kortere og længere perioder. Lige fra byggebranchen til salgsbranchen. Find dit drømmejob …

eSmiley – Workscout ApS

6. dec. 2021 — … få hjælp til fødevarehåndtering. I får en fordelagtig pris på Esmiley, som er en elektronisk egenkontrol, der rummer HORESTAs branchekode.

Fødevarehåndtering | HORESTA medlemsfordel

Se resultater fra fødevarekontrollen og virksomhedernes seneste fire kontrolrapporter. Søg. Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser.

Som medlem af HORESTA har i mulighed for at få hjælp til fødevarehåndtering. I får en fordelagtig pris på Esmiley, som er en elektronisk egenkontrol, der rummer HORESTAs branchekode.

Find Smiley

findsmiley.dk

14. sep. 2022 — Strictly necessary cookies allow core website functionality such as user login and account management. The website cannot be used properly …

eSmiley as – UN Global Compact

Keywords: esmiley login